Inspeksjon av nettbutikk: Finn alle feilene som koster deg tapte kunder!


De aller, aller fleste nettbutikker legger igjen penger på bordet når de får en kunde som er innom! Det finnes noen helt konkrete, små feil som mange nettbutikker gjør som kan koste nettbutikken din salg, og til sammen kan det være enorme forskjeller i omsetningen til en god og dårlig nettbutikken.

Det er veldig mange som er flinke til å selge produktene sine, men som mangler innsikten eller kompetansen til å vite hvilke knep som fungerer godt for å øke omsetningen. Heldigvis finnes det sånne som meg som elsker å hjelpe andre med å tjene mer penger.

Jeg tilbyr nemlig en inspeksjon av nettbutikken din, og vil gi deg en fullstendig rapport over konkrete tiltak du kan benytte deg av for å øke både omsetning, antall besøk i butikken, og ikke minst øke gjennomsnittlig ordreverdi.

Prisen for en inspeksjon av nettbutikk ligger på 2 900 kroner. Da får du en pakke hvor jeg bruker god tid til å gjennomgå nettbutikken din, og lager en unik rapport som gir deg full oversikt over hva du bør forbedre i nettbutikken for å øke omsetningen og ordreverdien.

Det er vondt å innse hvor mye penger man har gått glipp av

Jeg må være ærlig: det kan være litt vondt å få rapporten og innse hvor mye penger man potensielt går glipp av. Den gode nyheten er at selv om det gjør vondt, vil det straks lønne seg, for i rapporten får du ikke bare info om hva du gjør feil, men også info om hvordan du kan forbedre feilene.

Som eier av nettbutikken din er sjansene store for at du ser på den med et spesielt blikk, og kanskje ikke legger merke til småfeilene som faktisk kan bli en dealbreaker for kunder.

Jeg har en lang sjekkliste over ting som bør være i orden i en nettbutikk for å gi kundene en god opplevelse. Denne matcher jeg opp mot nettbutikken din, og du får vite hva du gjør godt og hva du bør forbedre.

Enkle grep kan gi +20 % ordreverdi

Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men det har vært undersøkelser som har vist at noen små og enkle endringer i strukturen på nettbutikken kan føre til at hver kunde i gjennomsnitt legger igjen 20 % mer penger enn de originalt gjorde.

Det er ikke alle triksene og knepene som gir like høy fortjeneste, men totalt sett vil de aller fleste oppleve å få en sterkt vekt i både omsetning og ordreverdi ved å bruke tid på å gjennomføre endringene som blir foreslått i rapporten.

Du bestemmer selv om du ønsker at jeg skal hjelpe deg med å innføre endringene, om du vil gjøre det selv, eller om du vil leie noen andre til å gjennomføre endringene jeg foreslår.