Kjøp av produktbeskrivelser: Øk konverteringen i nettbutikken din raskt


Hva hadde du sagt om jeg fortalte deg at jeg kan øke konverteringen på så godt som samtlige produkter du har til salgs i nettbutikken din i løpet av noen få uker? Det er faktisk ikke for godt til å være sant!

Jeg tilbyr kreative produktbeskrivelser til enkeltprodukter i nettbutikker hvor jeg bruker tekst og bilder for å virkelig vise hvor bra produktet du selger er. Dette gjør det tryggere for kunden å kjøpe produktet, og får nettbutikken din til å skille seg ut fra alle de andre som selger samme produktet.

Dårlige produktbeskrivelser som kommer direkte fra leverandøren er en landeplage, og ofte er de helt ekstremt kjedelige. Når noen skal bruke et par tusen kroner på en dings eller et nytt produkt vil de vite mer enn to setninger med informasjon.

En god produktbeskrivelse vil gjøre det tryggere for kunden å handle hos deg. Ikke bare viser du at du legger tid og innsats i hvert eneste produkt du selger, men det viser også at du tar hvert eneste salg seriøst.

Kjøp gode produktbeskrivelser til nettbutikken din fra Iversen Media

Det er ingen ting som gleder meg mer enn når kunder klatrer oppover på søkemotorer, selger mer, og får økt konvertering på produktene sine, så la meg hjelpe deg med å tjene mer penger på nettbutikken din!

Jeg tar oppdrag for både store og små nettbutikker, og kan tilby unike produktbeskrivelser til så mange produkter du måtte ønske. Noen vil ha til bestselgerne for å selge ennå flere, mens andre ønsker unike produktbeskrivelser til alle produktene i nettbutikken.

StandardPremium
100 % unike produktbeskrivelser
Gir økt konvertering
Gir SEO-fordeler
Antall ord200 – 400400 – 800
Lastes direkte opp i nettbutikken
Pris149 kr/ 199 kr per produkt*299 kr/ 399 kr per produkt*
*Laveste pris gjelder for de som ønsker unike produktbeskrivelser av mange produkter (50+), har en del lignende produkter, eller for produkter som ikke trenger stort research.

For å bestille produktbeskrivelser trenger du bare å klikke på knappen nedenfor nedenfor eller sende en e-post til nicklas@iversenmedia.no, så tar jeg kontakt med deg for å avklare alle detaljene.

De lave prisene gjør det mulig å tjene inn kostnaden med å kjøpe produktbeskrivelser til nettbutikken sin på bare noen få salg, og de fleste som kjøper unike produktbeskrivelser merker en betydelig forbedring av konverteringen sin. Dette er skikkelig «low hanging fruit»!

Jeg er selv glad i fastpris, så når du inngår en avtale om å kjøpe produktbeskrivelser vet du nøyaktig hvor mye det vil koste deg før du signerer avtalen.

Derfor er gode produktbeskrivelser så utrolig viktig!

Jeg har allerede nevnt hvordan gode produktbeskrivelser kan brukes for å øke troverdigheten din hos kunder for å føre til salg, men en fordel er også at unike og gode produktbeskrivelser kan ta deg til toppen av søkeresultatene.

Jo bedre produktbeskrivelser du har, jo mer setter Google og andre søkemotorer pris på siden din, og de fleste som kjøper unike produktbeskrivelser vil oppleve at de stiger på søkemotorrangeringen for produktnavn de nærmeste månedene etter å ha kjøpt tjenesten.

Dette er ekstra viktig oms du bruker produktbeskrivelser fra leverandøren. Produktbeskrivelser som ikke er unike vil kategoriseres som duplikatinnhold av søkemotorer, noe som garanterer at du ikke får gode rangeringer hos søkemotorene.

Bør man velge Standard eller Premium produktbeskrivelser?

Jeg selger produktbeskrivelser i to kategorier, enten Standard eller Premium. Forskjellen ligger rett og slett i hvor omfattende hver produktbeskrivelse er, samt unike bilder på Premium-varianten.

Hvilken man bør velge avhenger av hvor stor konkurranse det er i markedet du jobber med. Om alle konkurrentene dine har gode og unike produktbeskrivelser anbefaler jeg Premium for å sikre at du har de beste produktbeskrivelsene.

Om derimot alle konkurrentene dine har den samme copy-paste-teksten fra leverandøren holder det med Standard-varianten for å skille seg ut og bli den på markedet med de beste produktbeskrivelsene.

Hvor lange bør produktbeskrivelsene på produkter i nettbutikken være?

Det finnes ikke noe fasitsvar på hvor lang en produktbeskrivelse bør være, for det avhenger stort av hva slags produkt det er. Om du selger en pepperbøsse er det åpenbart ikke mulig å skrive tusenvis av ord, men om du derimot selger elektronikk eller nyttige forbrukerprodukter kan det fort vært mulig å få nokså langt produktbeskrivelser.

Det viktigste er ikke lengden, men at produktbeskrivelsen på en god måte klarer å trekke frem de positive sidene med produktet. Når du bestiller unike produktbeskrivelser fra Iversen Media får du produktbeskrivelser som skiller seg ut, forklarer kunden hvordan dette produktet gjør livet deres bedre, og som bidrar til å bedre rangeringen på søkemotorer.

For å gå helt til konkret antall ord kan alt mellom 200 og 800 ord være OK for en normal produktbeskrivelse.

Unike produktbeskrivelser med SEO i fokus

Alle produktbeskrivelser utformes med søkemotoroptimalisering som fokus. Dette er for å sikre at nettbutikken din skal rangere høyere på Google og andre søkemotorer når noen søker etter produktet du selger. De fleste opplever en betydelig forbedring av søkemotorrangeringen på produkter etter å ha publisert gode og unike produktbeskrivelser.

Søkemotorer er også glade i å ha nettbutikker med duplikatinnhold (kopiert fra leverandør) og tynt innhold (bare noen få setninger per produkt) langt nede på søkeresultatene, i alle fall bak alle som har laget gode produktbeskrivelser.

Slik foregår en produktbeskrivelsesbestilling (for et langt ord!) hos Iversen Media

For å komme i gang med å kjøpe produktbeskrivelser for å øke troverdigheten og konverteringen til nettbutikken din, er det bare å fylle ut skjemaet du finner på knappen nedenfor. Dette er helt uforpliktende, men lar oss to starte en dialog om hvordan jeg kan hjelpe nettbutikken din å tjene mer penger.

Vanligvis foregår dialogen og oppdraget omtrent som dette:

 1. Du fyller ut skjemaet.
 2. Jeg snoker litt på nettbutikken din for å gjøre meg opp litt tanker.
 3. Du får svar hvor jeg beregner nytteverdien for akkurat din nettbutikken, kommer med et forslag til leveringstid, og forslag til kontrakt.
 4. Vi blir enige om oppdraget.
 5. Jeg skriver produktbeskrivelser så blekket spruter!
 6. Jeg laster opp produktbeskrivelsene direkte i nettbutikken under produktene (om ønskelig for Premium-produktbeskrivelser). Alternativt får du produktbeskrivelsene på Google Docs eller som et dokument.
 7. Du får en faktura når jeg er ferdig innen tidsfristen.
 8. Du får økt konvertering og tjener mer penger på nettbutikken din.

Hvert eneste oppdrag er selvfølgelig litt forskjellig fra de andre, og jeg er tilpasningsdyktig for å finne løsninger som passer for akkurat din nettbutikk.

Eksempel / referansebeskrivelser

Nedenfor er noen eksempler på produktbeskrivelser jeg har laget. Jeg lar tekstene tale for seg selv, så tenker jeg det er ganske innlysende hvilke tekster som genererer flest salg.

Eksempel #1) Trixie Duo Stream Vannautomat

Eksempel på gammel tekst:

En automatisk vannautomat som gir vann til katter og små hunder. Vannet sirkulerer hele tiden, noe som gir kjølig og oksygenrikt vann. Hunder og katter oppfordres til å drikke mer for å unngå nyreproblemer.

Eksempel på ny tekst:

Trixie Duo Stream Vannautomat er vannskålen katten din kommer til å elske! Katter er nemlig ikke så glade i å drikke vann fra vanlige, stillestående vannskåler, men de fleste katter har jo ikke store valget.

Med en Trixie Duo Stream Vannautomat i hus kommer derimot katten til å digge deg, for denne vannautomaten har en evig vannsirkulasjon som gjør at vannet hele tiden er i bevegelse.

Vannbevegelsene gir vannet en avkjølende effekt, og de aller fleste katter drikker faktisk mer vann når de har tilgang til en bevegelse vannkilde. Noen lar springen stå på slik at katten kan drikke av den, men la oss være ærlige, hvem gidder vel det?

Det er sikkert mange som tenker at det er helt unødvendig at katten drikker mer vann, men det er faktisk viktigere enn man skulle tro – spesielt om du har en kastrert katt. Kastrerte hannkatter har nemlig risiko for å utvikle urinstein, en vond lidelse som koster flesk å behandle hos veterinæren. Og ja, du gjettet riktig. Høyt inntak av vann er med på å redusere risikoen for at pusen din skal bli syk med urinstein, samtidig som et høyt nok vanninntak reduserer risikoen for at katten får ulike nyreproblemer.

Det innebygde aktive kullfilteret sørger for at vannet er filtrert og ikke begynner å lukte. Vi i Norge har jo heldigvis ikke sterk lukt fra drikkevannet vårt, men om du lar en vanlig vannskål bli stående lenge nok mens katter drikker av den vil du over tid merke at den begynner å lukte litt funky. Men med Trixie Duo Stream Vannautomat slipper du alt av lukt fra vannet.

Selve drikkefontenen rommet 1 liter vann, så du slipper dessuten å fylle på flere ganger om dagen. Den må kobles inn i en stikkontakt for å holde sirkulasjonen i gang.

Du velger selv om du vil ha en boblende vannstråle, eller langsomt, rennende vann. Vi aner ikke hva katten din foretrekker, men det finner du nok tids nok ut.

Og nei, Trixie Duo Stream Vannautomat bråker ikke like mye som man skulle tro. Den er faktisk overraskende stille og rolig av seg, så man slipper å bli plaget av fontenelyder hele dagen lang.

Så uansett om du vil ha katten til å drikke mer vann, eller bare er lei av at katten hele tiden prøver å drikke fra springen, er Trixie Duo Stream Vannautomat det katten din trenger.

Eksempel #2) Krimo bærbar hengekøye med stativ

Eksempel på gammel tekst:

Krimo® bærbar hengekøye med stativ er perfekt for når du skal på campingturer, slappe av i hagen, eller kose deg ved bassenget. Den har en solid stålramme som er solid og slitesterk. Hengekøyen bretter seg praktisk for å passe i en ryggsekk og monteres med tre enkle trinn.

Eksempel på ny tekst:

Med Krimo® bærbar hengekøye med stativ kan du gjøre drømmen til virkelighet. For hvem har vel ikke drømt om å ha en hengekøye tilgjengelig hvor enn man drar?

Se for deg idylliske og late dager i hengekøya på stranda, ved bassenkanten, eller kanskje bare i hagen med en god bok. Den solide stålrammen sørger for at hengkøya står støtt hvor enn du setter den opp, og du trenger kun å tenke på å kose deg – ikke om det er trær til å feste en vanlig hengekøye i.

Med en vekt på 14 kg er det fullt mulig å ta med seg Krimo sin bærbare hengekøye med stativ på hytteturen, selv om man selvsagt merker 14 kg ekstra i sekken godt når man skal gå langt. Den fungerer uansett godt til å sove i, og kan derfor vært et godt alternativ til å ta med telt på de varmeste sommerdagene.

Hengekøya passer kanskje aller best til å legge bak i bilen til turene hvor du kan ta med bilen store deler av vegen, og slenge opp hengekøya for å late deg når du kommer frem. Den er designet for å passe i en helt vanlig ryggsekk, så det er ikke noe problem å ha den med på strandturen.

Det er overraskende enkelt å montere Krimo® bærbar hengekøye med stativ, og det hele gjøres med tre enkle trinn som er godt beskrevet i manualen. Og det beste er at den er like enkelt å pakke sammen igjen når man skal reise.

Det følger selvsagt en bag med, og det er bare å slenge den bærbare hengekøyen med stativ over skuldrene når man skal ta den med seg.

Så hvorfor ikke kjøpe en Krimo® bærbar hengekøye med stativ slik at du har den klar til de deilige sommerdagene? Så er det bare å finne frem en underholdende bok og sikre deg en god plass på stranda, i skogen, langs bassenget eller bak i hagen.

Fordelene med Krimo® bærbar hengekøye med stativ :

 • Kan brukes nesten over alt.
 • Er helt perfekt til strandturen!
 • Enkel å montere.
 • Like enkel å pakke sammen igjen.
 • Kommer med en komfortabel bærepose.
 • Tar veldig lite plass når den er sammenpakket.
 • Kan brukes både inne og ute.