Kjøp en enkel og rask nettside: Få en god og billig nettside klar til bruk


Når man har et lite eller mellomstort firma trenger en enkel nettside er det på ingen måte noe vits i å bruke flere hundre tusen kroner på å lage en nettside helt fra bunnen av.

Jeg kan nemlig tilby komplette nettsider fiks ferdig for kun 7 900 kroner. Her får du en nettside hvor du kan vise frem firmaet ditt, skrive om tjenestene dere tilbyr, vise litt bilder av hva dere driver med, og publisere nyheter på et enkelt og fleksibelt system.

Denne tjenesten er perfekt for dere som vil ha en nettside som bare funker som den skal, uten all verdens med dill og rot.

Er du ikke interessert i å bruke titusenvis av kroner på møter for å avklare hvem som er målgruppen, flere år langsiktig strategi for å utvikle nettsiden, eller ha et helt team av designere for å avgjøre hvilke primærfarger som skal brukes? Da er du på rett sted!

Når du kjøper en komplett nettside av Iversen Media får du en enkel nettside som bare fungerer som den skal. Jeg gjør det enkelt for deg å laste opp den informasjonen du vil vise de besøkende, så bestemmer du helt selv hva du ønsker å ha på nettsiden din.

Du bestemmer tekst, innhold, bilder, fargevalg og alt annet. Jeg fikser alt det tekniske som trengs for å få nettsiden til å fungere godt. Sammen sørger vi for at bedriften din får en god nettside dere kan bruke.

Jeg kan selvsagt hjelpe til med tips for å få nettsiden fin, men jeg kommer ikke til å leie inn et stort team av konsulenter for å avgjøre om vi skal gå for skogsgrønne eller tegrønne knapper.

Hvem passer tjenesten for?

En komplett nettside fra Iversen Media passer for de fleste små og mellomstore bedrifter som ønsker en nettside for å dele informasjon med kunder og andre som er interessert.

Noen eksempler på bedrifter og andre som er målgruppen for denne typen nettside er:

 • Håndverkerfirmaer som ønsker å fortelle kundene sine nøyaktig hva de kan tilbyr, hvor de holder til, og hvorfor kundene bør velge dem.
 • Lag og foreninger som ønsker å oppdatere publikum om hva som skjer, og ha enkel og tilgjengelig informasjon om beliggenhet, de ulike tilbudene og alt sånt.
 • Små firmaer som frisører, hundeoppdrettere, små butikker som driver lokalt, restauranter, kaféer og andre som ønsker å dele informasjon om bedriften og gjerne litt oppdateringer og bilder fra driften.

For de aller fleste små og mellomstore firmaer er disse nettsidene mer enn nok, og det er dessuten godt mulig å bygge videre på nettsiden dersom du i fremtiden ønsker å få spesialutviklet egne systemer på toppen av sidden.

Du velger hvordan nettsiden skal se ut!

Nettsiden du får er bygget på et system som heter WordPress (som jeg kommer tilbake til i detalj lenger ned), og noe av det kjekke med dette systemet er at du selv kan velge mellom titusenvis av ulike temaer. Hver av disse gir et helt eget uttrykk på nettsiden din, og du styrer fargevalg, skrivttype og alt slike selv.

Resultatet er at du får en nettside som ser akkurat ut som du ønsker det, uten at du trenger å betale titusenvis av kroner for en designer for å gjøre jobben for deg.

Standard moduler som følger med når du bestiller en komplett nettside

Når du bestiller en komplett nettside via Iversen Media får du med følgende standard moduler:

 • En forside hvor du selv velger innholdet.
 • 3 – 5 infosider om bedriften. Ofte velger kundene sider som «Om oss», «Slik finner du oss» og lignende.
 • En nyhetsoppdatering / blogg hvor du kan publisere nytt innhold som det passer deg.
 • Kontaktskjema hvor kunder kan ta kontakt på e-post.
 • Administrasjonsside.

Litt teknisk informasjon om nettsiden dere får ferdig levert

Nettsidene som leveres bygges på det kjente WordPress-systemet. Dette er et såkalt Content Management System (CMS) som lar deg styre innholdet til nettsiden din uten at du må skrive så mye som én linje med kode.

WordPress er brukt av mange av verdens mest populære nettsider, og det anslås at over halvparten av alle topp 100 000 nettsider i verden bruker WordPress som systemet sitt.

Den store fordelen med WordPress er at det er enkelt i bruk, samtidig som det gir ubegrenset frihet til å utvikle nettsiden din til å bli akkurat som du måtte ønske.

Selve nettsiden blir installert på din egen webserver og et eget domene registrert i ditt firmanavn, og du som kunde vil alltid ha 100 % tilgang til alt dette. Dette er noe jeg mener er svært viktig for at du skal ha muligheten til å få hjelp fra andre konsulenter i fremtiden, dersom du måtte ønske det.

Dette følger med når du kjøper en komplett nettside fra Iversen Media

Når du kjøper en nettside fra Iversen Media får du følgende med i pakken:

 • Den komplette nettsiden til odel og eie. Du betaler én gang, og får nettsiden som vi blir enige om for alltid.
 • Skriftlige veiledninger på hvordan du bruker nettsiden din.
 • 1 time nettsidesupport utover selve oppsettet.
 • Mulighet til å tegne et vedlikeholdsabonnement til 499kr per måned. Dette gir tett oppfølgning for å sørge for at nettsiden din fortsetter å fungere som den skal fremover.

Les mer om vedlikeholdsabonnement til nettsider her.

Spørsmål og svar om å kjøpe en komplett nettside fra Iversen Media

Hvor lang tid tar det å få levert en komplett nettside?

Som regel kan jeg levere komplette nettsider i løpet av en ukes tid fra bestilling. Det er også mulig å bestille ekspresslevering for å få det levert raskere.

Er det noen skjule avgifter i prisen?

For 7 900 kroner får du den komplette nettsiden vi blir enige om, og det er ingen skjulte avgifter på prisen. Jeg tilbyr ulike tilleggstjenester for de som ønsker ennå mer ut av nettsiden sin, samt ulike supportabonnement, men disse er helt frivillige om man ønsker eller ikke.