Om Iversen Media


Iversen Media er et lite enkeltpersonsforetak som har spesialisert seg på utvikling av digitalt innhold. Firmaet er drevet av Nicklas Iversen, og det er i bunn og grunn stort sett alltid meg du kommer til å jobbe med dersom du velger Iversen Media som din neste samarbeidspartner.

Bakgrunnen for firmaet er enkelt nok at jeg elsker å drive med webutvikling, men jeg er også svært glad i å skrive og produsere ulike typer tekstinnhold. Så hva passer vel bedre enn å drive et lite firma som leverer nettopp disse tingene til kunder?

Jeg begynner å få ganske lang erfaring som tekstforfatter, og har skrevet og finpusset flere millioner ord i løpet av de siste årene.

Iversen Medias historie

Jeg har holdt på med ulike webprosjekter så lenge jeg kan huske, og det hele startet med en Final Fantasy fanside som ble utviklet på Yahoo! GeoCities i 2003 mens jeg ennå gikk på barneskolen. Det prosjektet gikk så som så, men det startet i alle fall en brennende lidenskap rundt å lage nettsiden som tiltrakk seg mennesker fra hele verden.

Selve firmaet Iversen Media ble derimot ikke registrert før i 2011 hvor det ble brukt til ganske nøyaktige det samme som i dag: utvikling av nettsider både for meg selv og kunder, og ikke minst salg av tekstinnhold.

Siden den tid har Iversen Media fungerte som både hovedjobb og deltidsjobb, men jeg har stort sett alltid holdt på i en viss skala gjennom både studietiden og mens jeg har drevet med annet arbeid.

I dag driver jeg Iversen Media på fulltid, og er tilgjengelig for å hjelpe alle som trenger det lille ekstra til nettstedet sitt.

Hvorfor velge Iversen Media som leverandør av innhold og digitale tjenester

Hvis du ønsker deg et lite firma som kan hjelp deg med å forbedre nettprosjektene dine er Iversen Media et godt valg for deg. Nedenfor er det jeg mener er de 3 beste grunnene til hvorfor du bør velge Iversen Media som din neste leverandør av nettsider og innhold.

1) Hele prosessen hos én person

Her jobber jeg for det meste alene, og tar meg av både salg, kundeoppfølging, selve oppdraget og fakturering selv.

Her blir du ikke sendt mellom ulike personer i ulike ledd i prosessen, men har kun én person du må forholde deg til. Da blir det lite kluss om hva vi blir enige om, og du får akkurat det vi blir enige om.

2) Alle kunder blir tatt vare på

Jeg tar hver eneste kunde like seriøst, uansett om du bestiller fast hver måned eller kun trenger litt småhjelp en gang innimellom. Du kommer ikke til å møte et sterilt bedriftsansikt, men heller en ung og ivrig mann som virkelig vil det beste for alle kundene mine!

3) Fastpris på produkter

Nesten alle prisene mine er fastpriser. Selv hater jeg når jeg tror jeg skal betale én sum, men så er det tilleggsavgifter som dukker opp på fakturaen når den først dukker opp. Så sånt gidder ikke jeg å styre med. Den avtalte prisen er den du skal betale! Dersom jeg foreslår noen tilleggstjenester som hadde passet for deg vil jeg være tydelig og ærlig hvis disse medfører ekstrakostnader for deg.